Les cercaviles previstes seran les següents:

  1. GEGANTS DEL NORD: Amb les colles vingudes del nord de Barcelona i de Catalunya. RECORREGUT: c/ de Sardenya a l’alçada del parc de l’Estació del Nord (plantada), parc de l’Estació del Nord, c/ de Nàpols, av./ de Vilanova i passeig de Lluís Companys (final).
  1. GEGANTS DE L’EST: Amb les colles vingudes de la part est de la ciutat i de Catalunya. RECORREGUT: Cascada del parc de la Ciutadella (plantada), passeig de Pujades i passeig de Lluís Companys  (final).
  1. GEGANTS DEL SUD: Amb les colles del sud de Barcelona i de Catalunya. RECORREGUT: Passeig del Born (plantada), plaça Comercial, c/ del Comerç, c/ de la Princesa, passeig de Picasso, passeig de Pujades i passeig de Lluís Companys  (final).
  1. GEGANTS DE L’OEST: Amb les colles de l’oest de la ciutat i de Catalunya. RECORREGUT: Rda. de Sant Pere alçada pl. Urquinaona (inici), Rda. de Sant Pere i passeig de Lluís Companys (final).

Espais de càrrega i descàrrega de les figures:

  • CERCAVILA DEL NORD: Descàrrega: c/ de Sardenya a l’alçada del parc de l’Estació del Nord. Aparcament camions i càrrega: LATERAL EST del passeig de Lluís Companys.
  • CERCAVILA DE L’EST: Descàrrega: passeig de Pujades. Aparcament camions i càrrega:  LATERAL EST del passeig de Lluís Companys.
  • CERCAVILA DEL SUD: Descàrrega: plaça Comercial. Aparcament camions i càrrega:  LATERAL OEST del passeig de Lluís Companys.
  • CERCAVILA DE L’OEST: Descàrrega: Rda. de Sant Pere. Aparcament camions i càrrega: LATERAL OEST del passeig de Lluís Companys.

Hi haurà aparcament per tots els vehicles que transportin figures. Es procurarà que també n’hi hagi pels participants.

trobada nacional de gegants
trobada nacional de gegants