LES COLLES DE COORDINADORA

A Barcelona existeixen unes quaranta colles de gegants que mantenen més d’un centenar de figures de totes les mides i fesomies. Però només les 30 més actives formen part a l’actualitat de la Coordinadora de Geganters de Barcelona.

En aquest apartat podreu consultar la riquesa de la tradició gegantera de les colles de Barcelona.

Des dels divertits gegantons de Gràcia, Sant Antoni, els Quasinans o els del Xerrac fins als centenaris i històrics gegants de la Casa de Caritat, la Plaça Nova, Sant Jaume, el Pi o Santa Maria del Mar.
També hi trobareu els històrics gegants de Sants, el Poblenou o Sant Pere de les Puel·les tot passant pels trencadors gegants del Poble-sec, el Mundo Deportivo, Comparsa Visca Picasso, la Pedrera o els Coloms de Sant Andreu de Palomar.

A continuació veureu els gegants de barri com els del Casc Antic, la Sagrera, Barceloneta, Calassanç, Raval, Montbau, Nou Camp, el Clot, Guinardó, Verneda, Carrer Princesa, les Colònies Jordi Turull, la Marina o la Sagrada Família i els gegants de districte, com els de Les Corts, Nou Barris, Gràcia, Ciutat Vella, Sants, Sarrià – Sant Gervasi, Sant Andreu de Palomar o Horta – Guinardó.

Tot això, però, sense oblidar-nos dels nostres estimats Gegants de la Ciutat i de la Crespinella, la gegantona de la Coordinadora.

A més a més, hi trobareu tota la informació sobre tots els capgrossos i nans de Barcelona.